sobota 4. ledna 2014

Měsíční chvástačka- listopad+prosinec



Meme, které vymyslela Judit


Sice jsme už 4 dny v roce 2014, ale já pro vás mám ještě Měsíční chvástačku za listopad a prosince minulého roku. Za ty dva měsíce mi do knihovničky přibylo celkem 14 knížek.




Proroctví sester, Strážkyni brány a Kruh ohně jsem si koupila v Levných knihách, protože za tu cenu se vážně nedalo odolat. Navíc se na knihy chystám už pěkně dlouho. Strážkyně brány sice není v nejlepším stavu (na fotce jde vidět natržený přebal) ale myslím, že to troška izolepy spraví. Noční lovci jsou jediná série, u které prostě musím mít další díl a to co nejdřív. Takže Před záhrobím jsem objednávala hned po vydání. Nemůžu se dočkat, až se pustím do čtení. Další koupené knihy jsou Počátek a Jed (ten na fotce chybí, protože ho má kamarádka) 

Pokoušená, Vyhořelá, Probuzená a Zásvětí jsou dárky od Knižního klubu. Milé překvapení pod stromeček. Školu noci jsem nějak neplánovala číst, ale když už mám doma ty tři díly, tak se pokusím dokoupit prvních pět a přečíst si to. Přinejhorším doma budu mít špatné knihy s hezkými obálkami. 

Nebe v plamenech a Pátá vlna jsou recenzí výtisky od Baronetu. Obě knihy už mám přečtené a recenze můžete najít tady x tady. Dále mi přišly recenzní výtisky od Knižního klubu- Letní zahrada a Hledání Aljašky. Letní zahrada byla úplně mind blowing a já mám takový pocit, že si letos dám rereading celé série. Ani jedna z těchto dvou knih nejsou na fotce, protože jsou obě půjčené. 

Většinu knih jsem si pořídila až v prosinci a to hlavně kvůli Vánocům. Počítám s tím, že leden už tak bohatý nebude ☺ A co jste si koupili/dostali vy? 

13 komentářů:

  1. Proroctví sester mají v Levných knihách? Tak to se tam musim zastavit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím jestli na prodejně, ale na stránkách ho mají určitě :)

      Vymazat
  2. Pro proroctví sester také půjdu do Lk. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Proroctví sester si asi taky pořídím. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. Já doufám, že bude ten obsah stejně dobrý jako obálka :D

      Vymazat
  5. Nádhera! O.o závidím ti tolik knížek :D já jich dostala 8 k Vánocům a to je bohužel asi tak jediný přírůstek za posledních pár měsíců :D

    OdpovědětVymazat
  6. V Levných knihách se prodávají i takové knihy :O? Asi tam budu muset co nejdřív navštívit. Počátek zrovna čtu. Je celkem pech dostat školu noci když nemáš těch pět dílů předtím :D Ale jak říkáš, na ozdobu kdyžtak taky dobré :D

    OdpovědětVymazat
  7. Před záhrobím a Počátek ti závidím, to bych chtěla taky:) Já si před Vánoci koupila akorát Město z popela a jediná kniha, kterou jsem dostala k Vánocům, je 900 stránková učebnice těžká jako kráva. Kdybych měla velkou knihovnu, bylo by toho asi víc, ale já to fakt nemám kam dávat:)

    OdpovědětVymazat
  8. Ja som na Vianoce knihy nedostala... Anyway pekné prírastky, hlavne tá Alaska.:)) A Škola noci bola zo začiatku relatívne fajn, zvrhlo sa to až neskôr.:D No, som zvedavá na tvoj názor.:)

    OdpovědětVymazat
  9. U mě se o vánocích zabydleli Žítkovské Bohyně, a Už je tady zas. Pěkný článek! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tolik knížek - to ti závidím.. Já čtu pořád, hodně knížek, jsem taková knihomolka, ale nemám peníze na to kupovat si pořád knížky, takže spíš jen tak občas - když je něco nového, co opravdu chci, když je něco starého, mám to přečtené a opravdu to chci doma :) Zkrátka je to svátek.. :) Školu noci jsem četla a ještě čtu - na odreagování dobré..

    OdpovědětVymazat