čtvrtek 18. července 2013

Srpen ve jménu hádanek


Zmínila jsem se o tom už na facebooku, ale všechno bylo ve fázi příprav. No teď už to je oficiální. Asi vám došlo, že se jedná o soutěž. Ale nebude to soutěž ve stylu napiš svoje jméno a vyhraj, protože teď proto budete muset něco udělat. Během srpna se objeví čtyři články do téhle soutěže, vždycky v pondělí. Každý článek bude mít nějaký název a ten název bude úkol. Například Poznej autora. To znamená, že ten týden budete mít za úkol poznat o jakého autora se jedná. Celkem bude 7 autorů, každý den týdne přibude v článku jeden autor. Na odpověď budete mít 24 hodin, pak budete hádat jiného autora. Indície přibudou vždycky do toho článku, co byl zveřejněný v pondělí. Jak to tak čtu, je to celkem zamotané, ale v podstatě je to hrozně jednoduché. Pochopíte to, jakmile článek zveřejním. Tak to zkusím ještě shrnout. V pondělí zveřejním článek. První článek se bude jmenovat Poznej autora. V to pondělí tam bude jeden popis autora a vaším úkolem bude, poznat o jakého autora se jedná. Pod popisem bude soutěžní formulář, ten vyplníte. Druhý den tam přibude jiný popis, tedy jiný autor a postupovat budete stejně. Čím víc uhodnete, tím víc budete mít vstupů. Na konci soutěže vstupy sečtu a vylosuji výherce. Témata budou: 


12. srpna- Poznej postavu podle hlášky

19. srpna- Poznej knižní sérii

26. srpna- Doplň do textu 


Doufám, že témata jsou jasná. Vybírala jsem známé autory a myslím, že nápověda je velká. Druhé téma by mohlo být těžší, ale jde zase o známé hlášky, přinejhorším můžete omrknout recenze, jsem si jistá, že ty těžší tam jsou napsané. Poznat sérii by taky neměl být velký problém, a to s tím textem bude opravdu zábava. Jsem zvědavá, jak si s tím poradíte. Nemám tušení, jak to bude s cenami. Zatím mám jisté "pouze" dvě knihy od Kninžího klubu, nějaké knihy koupím já, takže uvidíme, jak to nakonec dopadne. Myslím, že výherci budou minimálně dva. Doporučovala bych vám sledovat facebookové stránky, možná se tam objeví nějaký ten vstup navíc. Doufám, že vás bude soutěž bavit stejně, jako mě bavilo psát články a že se někdo zúčastní.



EDIT:

CENY



   
 


No, nakonec je toho trošku víc, než jsem čekala☺ Za sérii Percy Jackson děkuji nakladatelství FRAGMENT! Dále tu máme Monument 14, který do soutěže věnoval BARONET, takže tomuhle nakladatelství taky patří obrovský dík. Dále tu máme dvě knihy, které budoucímu vítězi zajistilo nakladatelství EGMONT  a jsou jimi Počátek a Jed. Mimochodem obě knihy mají nádherné obálky a Jed má i neuvěřitelně krásné zpracování, takže vítěz se má na co těšit. Dalším sponzorem je nakladatelství KNIŽNÍ KLUB, díky kterému se mezi cenami objevily kniha Nemožná holka @adorkable a takové nové vydání Města z kostí. Další dvě knihy, kterými jsou Dech a Rekviem jsem koupila já. Za Nespoutanou, Chvíli před koncem a první díl Padlých andělů děkuji nakladatelství COOBOO. Kvůli velkému počtu knih zvyšuji počet vítězů na tři ☺ Bude to probíhat jako u minulé soutěže a sice, že vylosovaní si knihy rozdělí podle sebe, každý dostane šest titulů. 

9 komentářů:

  1. Tak to zní opravdu pěkně, už se moc těším! >:D

    OdpovědětVymazat
  2. Jsme ráda, že se vám to líbí! :D Články už mám skoro napsané, ceny taky přibývají, tak doufám, že vás to bude i bavit :)

    OdpovědětVymazat
  3. na to už se opravdu moc těším.. :))

    OdpovědětVymazat
  4. Zní to suprově!..těším se moc :D

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je paráááda!))) Vypadá to vážně skvěle! ... Vítěz je klikař! ;P :D :)

    OdpovědětVymazat