sobota 27. dubna 2013

1. blogové narozeniny- VYHODNOCENÍ

Ráda bych napsala, že je dneska 17. a to znamená vyhodnocení narozeninové soutěže, ale asi jste si všimli, že 17. není. Mám pár dní zpoždění, ale jak už jsem psala na facebooku, Herbie (počítač) chytil nějaký virus, a já jsem se prostě nemohla dostat na internet. Ale všechno už jde jak má, tak jdeme k tomu, na co čekáte ne? :) 



Do soutěže se přihlásilo celkem 195 lidí a podařilo se vám získat 1360 vstupů. Můžu říct, že to byla vážně sranda počítat :D 
Na otázku, kterou knihu byste zachránili z hořícího domu, se objevilo spoustu různých odpovědí, nejčastěji byste zachraňovali čtečky. Ani se nedivím, taky bych tu svoji vzala :D Ale co se týče knih, hodněkrát se objevil Měděný jezdec, Na půl cesty do hrobu, různé díly Vampýrské akademie nebo Harryho Pottera. I když víc než polovina tázajících by uhořela, protože se nemohli rozhodnout, který ze svých pokladů vzít. No jo, s knihami je to holt složité. 

První  výherkyní se  stává Carter 




A druhá vylosovaná je Petra Horáková


















Oběma vítězům moc gratuluji! E-maily byly odeslány a holky mají dva dny na odpověď. Pokud se neozvou, bude vylosován jiný výherce. Jinak obě jsou dívky, ale první výherce je ze Slovenska, takže to posílání bude zajímavé :D No ještě bych chtěla všem poděkovat za účast a milé vzkazy! 

8 komentářů:

  1. Gratuluju! Určitě jsou rády. Byla to krásná soutěž i s zajímavou otázkou :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já taky gratuluji, byla to opravdu skvělá soutěž o dobré knihy. :) Já už si ani nepamatuji, jakou knihu bych si vzala s sebou, ale teď bych to asi změnila. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluju!:D já bych si asi taky jednu knihu nevybrala..noo..asi ne:D

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji, soutěž byla skvělá a knihy také! Tak ať se vítězkám dobře čtou! :)

    OdpovědětVymazat