úterý 11. června 2013

Kniha, při které jsem se opravdu červenal/a

Projekt, který má na svědomí VeEee  



6.  Kniha, při které jsem se opravdu červenal/a


Rovnou říkám, že s tímhle tématem mám trošku problém. Ani ne proto, že bych nikdy nečetla žádnou peprnou knížku, ale spíš proto, že mám problém s červenáním se. Abych to vysvětlila- já se nečervenám. Nebo se mi to alespoň doteď nestalo, možná se někdy stane něco, co ze mě udělá druhou Anastasii, ale zatím nic. Takže červenat se u knih? Nop... No nakonec jsem přemýšlela, jestli sem dát nějaký díl Bratrstva, nebo nějaký díl série Dark hunter od Sherrilyn Kenyon. Dark hunter sérii mám ráda, protože za prvé-skvělý příběh(y). Za druhé- sexy chlapi! Ale no tak dámy, copak byste odolaly? Nakonec vyhrál druhý díl Bratrstva- Milenec z věčnosti. Kniha je to úžasná... a Rhage! ♥ Na třetí díl se teprve chystám, doufám, že bude stejně dobrý. 


7 komentářů:

  1. Knihu som nečítala, ale obálka vyzerá vážne skvele! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není špatná, ale mně se asi víc líbí ty originální ^_^

      http://litreactor.com/sites/default/files/images/column/black-dagger-brotherhood.jpg

      Vymazat
  2. Já osobně mám tuhle sérii moc ráda, s každým dílem mi přijde lepší a lepší. I když se autorka s přibývajícími díly začíná v jedné knize vždycky zaměřovat na více postav a dějových linií, než jen na ten jeden pár, jako to bylo v prvních knihách. Ale to podle mě ničemu neškodí, spíše mě to pak baví ještě víc. :) Třetí díl moc doporučuji, pro mě je to asi ten nejlepší ze série. :) Sama se pak nemůžu dočkat překladu jedenáctého dílu! Jop, už aby ho Baronet vydal. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se na další díly fakt těším, ale nejsem si jistá, jestli by mohl Rhage někdo trumfnout :D Jinak doporučuju Sherrilyn Kenyon. Píšu na stejném principu- hodně dílů, každá kniha zaměřená na někoho jiného, ale všichni to jsou Temní lovci.
      Jinak na Zsadista se fakt těším :D

      Vymazat
  3. S tím červenáním to mám podobný, taky se vůbec nečervenám. Při žádnejch příležitostech. Vždycky po tělocviku se profesorka smála, jak jsou ty holky krásně zarudlý a pak dodala: kromě tebe, ty máš pořád stejnou barvu:)
    Co se týká téhle série, asi ji vynechám. Hrozně mě odrazuje ten počet dílů, to nemám ráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se mi taky jednou stalo :DD Profesorka se divila, jak to, že jsou všechny červené a já nic :D Spolužačka je pravý opak, ta je rudá pořád, a tím myslím fakt POŘÁD.
      Taky nemám ráda série, které mají hodně dílů, ale tady je v podstatě každý o někom jiném, takže to není tak hrozné :) Navíc je to hrozně návykové.

      Vymazat
  4. četla jsem teda jenom první díl, ale rozhodně se chystám na další!

    OdpovědětVymazat