pátek 11. října 2013

Sečteno a podtrženo- září

A je za námi další měsíc. Většina z nás zase začala chodit do školy, takže času dost ubylo. Se mnou to není jinak, ale tenhle vykecávací článek jsem si prostě nemohla odpustit. Sice "trošku" později, ale snad to tak nevadí. I když je o dost kratší než článek za minulý měsíc, přináším vám přehled za září. Jenom doufám, že v říjnu si najdu více času jak na knihy tak na psaní recenzí.



Přečtené knihy

Krevní pouto 
Patricia Briggs
4 hvězdičky 
Bitva o labyrint
Rick Riordan
4 hvězdičky 
Dokonalý svět
Ally Condie
4 hvězdičky 
Nejsem sériový vrah
Dan Wells
4 hvězdičky 
Pád
Maya Banks
4 hvězdičky 
Harry Potter a Kámen mudrců
J.K. Rowling
4 hvězdičky
MiseAllen Zadoff4,5 hvězdiček

Jde vidět, že zase začala škola. Zatímco v srpnu jsem přečetla sedmnáct knih v září jenom sedm. V každém případě se jedná o skvělé kousky, takže to nakonec nebylo tak hrozné. Celkem to je 2 384 stran. Minulý měsíc jsem přečetla skoro dvakrát tolik. Ach jo, ať už jsou zase prázdniny ☺ 

Krevní pouto bylo úžasné. První díl o Mercy jsem četla celkem dávno a moc mě neohromil, ale teď si mě tahle série tak nějak získala, takže momentálně si dávám maraton zbývajících dílů. Chtěla jsem je sice zhltnout naráz, ale momentálně jsem u čtvrtého dílu a přišla mi ARC verze Moře klidu. Sakra! Každopádně Krevní pouto bylo o dost lepší než první díl a i když místy připomínalo Anitu Blake, je mi to úplně jedno, protože Mercy mám mnohem radši. 

Bitva o labyrint aneb čtvrtý díl Percyho Jacksona. S touhle sérií se pomalu blížím ke konci- díky Bohu, že mě čeká ještě pár dalších knih od Ricka ☺ Percy je s každým dílem lepší a lepší a já se nemůžu dočkat posledního dílu. Na druhou stranu se mi ještě nechce se sérií končit, takže si ho budu pár dní ještě šetřit. 

Harry Potter a Kámen mudrců je kniha, na kterou jsem se chystala už pěkně dlouho, ale nakonec jsem si ji přečetla až díky výzvě v soutěži. Mám sice pár let zpoždění, ale mám to! Na to, že s filmy jsem skončila u druhého dílu, protože mě to kdo ví jak nebavilo se mi kniha celkem líbila. Na další díly se rozhodně chystám. 

Recenze


Meg Cabot- V kůži supermodelky
Ally Condie- Dokonalý svět

No co- září :D 


Přírůstky do knihovničky 



Dokonalý svět, Mise a Pád jsou recenzní výtisky. První rudou kapku a Průvodce Bratrstvem černé dýky jsem si koupila při těch obrovských slevách na stránkách Baronetu. To poštovné bylo dražší než knihy :D Ne, vůbec mi nevadí, že doma nemám ani jeden díl Bratrstva- hlavně, že mám Průvodce! Už jsem do něj stihla "trošku" nakouknout a málem jsem se udusila smíchy. Tohle se mi bude líbit. 






7 komentářů:

  1. Já s Harrym vyrůstala a tak nemůžu objektivně hodnotit :D Jinak krásné kousky. Taky bych chtěla stíhat číst tolik knih :))

    OdpovědětVymazat
  2. Harry Potter je nutnost! Jinak moc hezké přírůstky v knihovně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cítím se trošku divně, že ho všichni tak žerou a já nic :D Děkuju! :)

      Vymazat
  3. Teraz si len prečítala HP :O astaaaa

    Mise ti závidím, tú knižku by som moc chcela 8)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím! :D Jsem trošku pozadu.
      Rozhodně si ji musíš přečíst, protože je naprosto úžasná!

      Vymazat
  4. Ty si nečítala Harryho?:O Waaau. Tak to naprav pekne! A ARC Mora ti závidím!-_- Aj keď ti prerušuje maratón. Btw Misi si tiež chcem prečítať.:3

    OdpovědětVymazat