sobota 31. ledna 2015

24-hodinový Read-a-thon 2015


Možná jste si všimli, že poslední dobou to je se mnou a knihami opravdu špatné. Nemám náladu, čas ani chuť číst a pak to tak vypadá. Kde jsou ty časy, kdy jsem knížku sfoukla během jednoho večera? Teď se s tím pachtím měsíc! To je asi hlavní důvod, proč jsem se rozhodla zúčastnit tohohle maratonu, který pořádá Terra. Pro víc info mrkněte sem. Vlastně ani netuším, co nebo kolik toho přečtu, ale ráda bych dokončila knížku, kterou mám momentálně rozečtenou. Tenhle článek bude takový můj průvodce následujícími 24 hodinami (možná více :D) Postupně budu aktualizovat. 

20:07 Dneska si připadám nějak unaveně, nevidím to moc nadějně. No nic, jdu péct, snad mě to udrží vzhůru.

23:37 Jak se tak dívám na tu hordu nádobí, začínám mít obavy, že se k té knížce dneska nedostanu.

00:13 Klasika. Až teď jsem si uvědomila, že už mám skoro čtvrt hodiny číst. Už asi měsíc "čtu" Aristotle and Dante Discover the Secret of the Universe, kterou máme ve skupinovém čtení na GR. Do dneška myslím měla být dočtená, tak snad to stihnu :D Momentálně jsem na pouhých 28%.

1:24 Celkem se mi začíná chtít spát, takže si k tomu čtení pouštím Pink Floyd. Snad to pomůže. Hlásím postup na 49%.

2:20 Písničky vypnuty. Asi nebyl nejlepší nápad si je zapínat, protože jsem zapomněla, že mám číst. Pořád 49%. S takovou se daleko nedostanu.

2:53 Já se z té knížky zblázním. Všem se to líbí, ale já jsem dlouho nečetla něco tak nudného. Pauza na Candy Crush a pak rozečtu něco jiného, protože s takovou vážně brzo usnu. Stav 54%.

3:18 Random výběrem jsem rozečetla Sweet Home. Jsem na 7% a musím říct, že to vzali hopem! Tohle bude ještě zajímavé.  

3:32 Tak moment. Molly Shakespeare(ová). Původem Angličanka.  Romeo Prince. Zmínka o tom, že by si "měl" vzít jednu holku. A teď balkón? A to jsem teprve na 10%. Tohle je trošku moc i na mě. 


9:21 Sakra. Někdy kolem půl páté jsem vytuhla. Vzala jsem si pauza na zpracování toho, co jsem přečetla.


13:55 Asi až moc často si beru přestávky, protože jsem se stihla podívat na Deníky, Suits a Reign. Odteď žádné pauzy! Sweet Home 22%.

14:11 25% ze Sweet Home a sakra! Ta knížka je jedno velké klišé, ale musím říct, že se zatím bavím. A jestli budu updatovat každých deset minut, tohle bude pěkně dlouhý článek.

20:00 Dnešek bude opravdu žalostný.

20:24 Ale no tak! Doteď se to dalo ještě překousnout. V těchto knížkách je to asi normálka, že na to hlavní postavy jdou hrozně rychle, ale ukázat někomu dopis na rozloučenou svého otce po tak krátké době? Ts ts ts. 58% ze Sweet Home.

20:55 Sweet Home 64%. Chápu, že jeho rodiče mají být zlí, ale tohle je vážně přehnané. Že bych nakonec alespoň jednu knížku přečetla?

23:08 ANO! Sweet home přečteno. A musím říct, že se mi to i celkem líbilo. Tak teď abych se vrátila k Dantemu a zkusila kolik toho zvládnu přečíst.

00:00 Tak můj konečný stav je 401 stránek dlouhá Sweet Home + 149 stran z Aristotle and Dante Discover the Secret of the Universe. Myslím, že 550 stran nakonec není tak špatné skóre. Rozhodně to není špatné vzhledem k tomu, že jsem spala a stihla se podívat na několik epizod svých oblíbených seriálů :D Musím ale říct, že mě maraton bavil, takže je dost možné, že se brzy pustím do nějakého dalšího. Co vy? Účastnili jste se? Jak jste dopadli? 

1200002018105011

9 komentářů:

  1. zabavne postupy :-D nejsem na tom o moc lip, je sest hodin a ja dnes dala jen neco malo pres 200 stran...chjo

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem zvládla asi 400 stran, protože jako vždy jsem prokrastinovala i to, co mě baví, klasika. Strašně mě ale baví číst tyhle postupy u všech :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. super článok, veľmi ma bavil :) inak maratón vyzerá celý super!!

    Srdečne pozývam na moju giveaway o knižku od P. Coelha! :)
    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. :D To mě pobavilo... U mě by to asi bylo nějak podobně. Příště se musím taky přidat. Nakonec si zvládla hodně stran! Nedokážu si představit jak bych na tom byla já, jsem celkem pomalý čtenář

    OdpovědětVymazat
  5. Týjo, nejsem si jistá, jestli bych to dala a hlavně jestli by se rodina tvářila nadšeně :D Ale musím uznat, že 550 stran je skvělý výkon :D

    OdpovědětVymazat
  6. Vím určitě, že takový maraton bych nezvládla. :-D ač mám čtení moc ráda, stejně mne většinou uspává a 24 hodin bych 100%ně nedala :-D
    Kažedopádně super článek, takové zápisky s jistou dávkou humoru mám ráda :)

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuju moc za všechny komentáře! :)
    Já jsem taky nečetla těch 24 hodin v kuse... možná tak 10 :D Stihla jsem totiž zhlédnout pár seriálů, uvařit a uklidit si v pokoji.

    OdpovědětVymazat
  8. Ten, kto dnes číta toto svedectvo, by mal osláviť so mnou a mojou rodinou, pretože to všetko začalo ako vtip pre niektorých ľudí a iní hovorili, že to nie je možné. Volám sa Juraj Kamensky a som z Bratislavy, ale s manželkou sa sťahujem do Chicaga. Som šťastne ženatý s dvoma deťmi a krásnou ženou. Niečo hrozné sa stalo mojej rodine, stratil som prácu a moja žena opustila dom, pretože som sa nemohla starať o seba a o potreby rodiny. a jej deti v tomto konkrétnom okamihu. Podarilo sa mi deväť rokov, žiadna žena, ktorá by ma podporovala, aby som sa o deti dobre starala. Snažím sa poslať testovaciu správu mojej žene, ale ona blokovať ma z rozprávania s ňou sa snažím hovoriť so svojím priateľom a jej rodinnými príslušníkmi, ale stále viem, že by mi mohol pomôcť a ja som bol podanie žiadosti neskôr toľko spoločnosti, ale stále to urobili Nevolajte ma, kým neprišiel verný deň, že nikdy nezabudnem v mojom živote. Keď som sa stretol so starým priateľom môjho, ktorému som vysvetlil všetky moje ťažkosti a povedal mi o skvelom mužovi, ktorý mu pomohol získať dobrú prácu v Coca cola spoločnosť a on mi povedal, že jeho kúzlo koliesko, ale ja som človek, ktorý nikdy neverí v kolieskach kúzla, ale ja som sa rozhodol dať mu vyskúšať a jeho meno je Drosagiede on ma poučil a ukázal mi, čo mám robiť v týchto troch dňoch obed spell.I sledovať všetky pokyny a robiť to, čo ma požiadal, aby som sa dobre. uistil sa, že všetko šlo dobre a moja žena ma opäť uvidí po skvelej práci Drosagiede. Moja žena mi zavolala s nevedomým číslom a ospravedlnila sa mi a povedala mi, že mi naozaj chýba a naše deti a moja žena sa vracajú domov.a po dvoch dňoch Spoločnosť, ktorej som poslala svoj uznávací list, teraz som manažérom spoločnosť Paragon tu v USA. Odporúčam vám, ak máte nejaké problémy, pošlite správu na tento e-mail: {doctorosagiede75@gmail.com} alebo čo mu dáte na +2349014523836 a dostanete najlepší výsledok. Vezmite veci za samozrejmosť a bude vám odobraté. Prajem Vám to najlepšie.

    OdpovědětVymazat