středa 25. července 2012

Knihy, které si vezmu k vanilkové zmrzlině

 

 

1. Polibek pro Annu
Stehphanie Perkins

Paříž. Prázdniny. Romantika. K tomu se jasně hodí vanilková zmrzlina!I když vzhledem k tomu, že já jsem nevímknihu ještě nečetla, tak nevím, co si o ní mám myslet... :D Ale čeká mě doma, a volá na mě "otevři mě! přečti mě! budu se ti lííííbit" ... Ale Tygrovo prokletí ji překřičelo. Promiň Anno.













 
2. L.A. Candy
Lauren Conrad

No tak tuhle jsem taky nečetla, ale taky se na to chystám. Ale už jen ta obálka křičí léto! A k létu aptří zmrzlina... :) A vzhledem k tomu, že ji zrovna čte kamarádka (už dočítá) tak jsem se ptala jí, jestli se hodí k vanilkové zmrzlině, a ona řekla že na ni při čtení měla chuť (a potom si myslela že jsem vědma :P)...








3. Jak začíná láska
Meg Cabot 

Ach jo tak to vypadá, že jsem si pro tento příspěvek vybrala samé knihy které jsem nečetla :D Asi to bude tím že já na takové ty romantické "slaďárny" nejsem. Ale tahle knížka je taky jako stvořená pro léto. 













 
4. Čarodějnice z Hex Hall
Rachel Hawkins

Ach konečně něco, co jsem četla :) Tuhle knížku si prostě spojuji s vanilkovou  zmrzlinou, protože jsem si ji zrovna vychutnávala, když jsem knížku četla. Navíc Čarodějnice z Hex Hall je takové letní počteníčko.  Je vtipná, skvělý příběh a příjemný styl psaní. Vy ji zhltnete, ani nevíte jak, přesně jako tu zmrzlinu. A navíc před několika dny vyšel druhý díl, tak proč si k němu nedat třeba jahodovou? 













5. Nebezpečná láska
Kateřina Petrusová

Ach. Tuhle knihu jsem přečetla nedávno, a byla jsem z ní naprosto unešená. Zhltla jsem ji během dne, a kdybych nějakou zmrzlinu měla, tak by mi asi roztála, protože jsem se od knihy nemohla odtrhnout. Ale přesto by se k ní hodila, taková romantika a nebezpečí ;) 









1 komentář:

  1. Tak až na Meg jsem nic z tohohle seznamu nečetla - ale tak nějak se na ně průběžně chystám.^^ A myslím, že podle anotací to není špatný výběr... :)

    OdpovědětVymazat