čtvrtek 3. ledna 2013

NEJlepší knižní hrdinové roku 2012


                                                          A tenhle projekt má na svědomí Dý :) 

Snad v každé YA knize co jsem četla, je nějaký kluk/muž, ať už neodolatelný, nebo odporný. Tentokrát se zaměříme na ty neodolatelné. Každý si svého oblíbeného hrdinu nějak představuje, a občas se stane, že nějaký herec/model/zpěvák odpovídá našim představám. A tak vám své nejoblíbenější knižní hrdiny 2012 představím já. Místo abych sem dala fotky knih, přidám reálnou osobu :) Hrdinů, které bych sem mohla zařadit je víc, ale já jsem pro vás vybrala 4 nejlepší. Takže teď už přestanu vykecávat, a nechám vás pokochat se pohledem na Nejlepší knižní hrdiny 2012.  



BONES ze série Noční lovci od Jeaniene Frost


No tak! No tááák! Vždyť tohle je Bones. Jeho prostě nejde si nezamilovat. To jeho arogantní chování, to jeho "tudíž", láska ke Cat, představte si, jak vám pohledný, (věčně) mladý upír s britským přízvukem řekne "Kitten" (kotě). Tohle mě dostává na lopatky...












JACE Wayland ze série Nástroje smrti od Cassandry Clare 

Věčně sarkastický, na pohled arogantní, ale uvnitř úžasný Lovec stínů... Už jsem se zmínila, že je  jednoduše neodolatelný? No prostě Jace. Co víc chcete slyšet? 














PATCH Cipriano ze série Zavržený od Beccy Fitzpatrick 

Bože tohle je anděl! (doslova) I když mi ve druhém díle lezl místy na nervy, pořád je to jeden z nejlepších knižních hrdinů roku 2012.





ALEX Sheathes ze série Delirium od Lauren Oliver

 Ani nevím, co k němu říct snad jen... prosím přidat! :D 


2 komentáře:

  1. Bones, Bones a Bones...neserte, ja tú knihu chcem a ak ešte raz budem počuť zmienku o ňom..agrrr. Chcem si to prečítať a namotať sa! :D

    OdpovědětVymazat