čtvrtek 20. června 2013

Knižní maraton- začátek


Ettelëa do našich končin přivedla projekt, který je vlastně na způsob známého projektu Read-A-Thon. V podstatě jde o to, že čtenáři budou dva týdny číst jako diví. Projekt začíná 21. června a končí 5. července, detaily si můžete přečíst tady. Já bych byla mnohem radši, kdyby se začalo až toho pátého, protože přece jenom ještě pořád trávím většinu dne ve škole, takže ke knížce se dostanu až k večeru. 

Měla bych si sestavit seznam knížek, které za ty dva týdny chci přečíst. Jak se znám, dopadne to tak, že budu číst úplně jiné knihy, ale tak... třeba mi ten seznam vyjde.

                      

                     



                               

Takže mám tu knihu Shadows Jennifer L. Armentrout, což je asi 180 stránková kniha, která předchází prvnímu dílu série Lux- Obsidian. 
Cesta věčnou nocí, kterou napsala Veronica Rossi. Jedná se o druhý díl mojí oblíbené série, takže jenom doufám, že nebudu zklamaná. 
Jako další tu je kniha Opal taktéž od Jennifer L. Armentrout. Tohle je třetí díl série Lux. Řekla bych, že tahle série je takové průměrné čtení, které v mnohém až moc připomíná Twilight, ale stejně jsem na třetí díl zvědavá. 
Muka od Lauren Kate je druhý díl andělské série. První díl se mi vůbec, ale vůbec nelíbil, bohužel (nebo možná bohudík?) se Vendea rozhodla mě trápit, a Muka mi vybrala v měsíční párování. Měla jsem ji přečíst už minulý měsíc, ale nějak jsem se k tomu nedostala, takže to snad zvládnu tentokrát. 
Legenda od Marie Lu má hrozně hezkou obálku, takže je škoda, že mi leží jen tak na poličce. Doufám, že se k ní konečně dostanu. 
Seize the Night je v pořadí už sedmý díl série Dark Hunter od Sherrilyn Kenyon. Tuhle sérii mám hodně ráda, ale ústřední postava sedmého dílu Valerius si moje sympatie nezískal (protože na Kyriána mi nikdy šahat nebude) takže jsem s dalším díle trošku otálela. 

2 komentáře:

  1. Hééy, Opal jsem si tam plánovala strčit taky! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mělas ho tam dát! Daly bychom si ten společný reading :D

      Vymazat