pondělí 26. srpna 2013

Doplň do textu


Už je tu poslední srpnový týden, takže přicházím s posledním článkem do soutěže. Tentokrát to bude probíhat jinak, V článku je text, do kterého doplníte vynechaná slova. Nepřipravovala jsem žádný formulář: jednoduše to zkopírujte do komentáře, mezery smažte a napište tam, co si myslíte, že tam patří. Připište taky svůj e-mail a přezdívku. Je to text o mých čtyřech oblíbených knihách, knížky jsou celkem známé a všechny informace se dají najít na netu ☺ Doufám, že vás soutěž bavila stejně, jako mě. Mimochodem u všech předchozích článků už můžete najít správné odpovědi. 



Katniss Everdeen má mladší sestru jménem _______ o kterou se stará, protože po tom, co její otec  _______ v  _______ se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku  _______. 
 _______ je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby.  _______ je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry:  _______ _______ _______ _______. Nejstarší je  _______, který se o ně staral, když jejich  matka  _______. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje  _______ a jedná se vlastně o  _______ z  _______ pohledu.  
Jeaniene Frost napsala knižní sérii  _______, jejíž hlavní postava je _______  upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje _______ (celé jméno). Jeho matka byla _______ a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako _______. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s _______ a _______, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra. 
Měděný jezdec se odehrává v roce _______ v _______. V den, kdy _______ napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády _______. Později Taťána zjišťuje, že _______ je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. _______ je uzavřen německou _______, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení... 

45 komentářů:

  1. Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Primrose o kterou se stará, protože po tom, co její otec zahynul v bani se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku dievča z ohňa.
    Šťastná trinástka je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Thomas, Trenton, Tyler, Tayler. Nejstarší je Jim, který se o ně staral, když jejich matka zomrela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking_disaster a jedná se vlastně o ten istý príbeh z Travisovho pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je polo upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Philip Arthur Russell III. (celé jméno). Jeho matka byla štetka a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako Lovec odmien. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Timothym, Charlesom a Ianom, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Rusku. V den, kdy Nemci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra. Později Taťána zjišťuje, že Alexander je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou armádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...


    Iva
    vancova2496@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Katniss Everdeen má mladší sestru jménem ____Primrose___ o kterou se stará, protože po tom, co její otec ____zomrel___ v __bani_____ se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku _Drozdajka______.
    ___Šťastná trinástka____ je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. ___Holubička____ je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: _Thomas______ ____Trenton___ ___Tyler____ _Taylor______. Nejstarší je Trent_______, který se o ně staral, když jejich matka _zomrela______. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje ___Walking disaster____ a jedná se vlastně o __knihu_____ z ___Travisovho____ pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii ___Noční lovci____, jejíž hlavní postava je __polovičná_____ upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje _Crispin Philip Arthur Russell III.______ (celé jméno). Jeho matka byla __Penelope_____ a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako ___vreckový zlodej____. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s _Timothym______ a ___Ianon____, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce _1941______ v ____Rusku___. V den, kdy ___Nemci____ napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády ___Alexandra Belova____. Později Taťána zjišťuje, že ___on____ je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. ____Leningrad___ je uzavřen německou ____armádou___, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    Natalie Nathaly
    nathaly@pobox.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Prim o kterou se stará, protože po tom, co její otec zemřel v dolech se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku reprodrozd.
    Šťastná třináctka (Lucky Thirteen) je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Thomase, Trentona, Tylera a Taylora. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka zemřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking Disaster a jedná se vlastně o stejný příběh z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je polo upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Arthur Russell III. (celé jméno). Jeho matka byla _______ a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako prostitut. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Mencheresem a Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradě. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra Bělova. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrád je uzavřen německou armádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    Přezdívka: M.
    E-mail: dao.monca@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Jméno: Deny
    E-mail: dennikk@seznam.cz

    Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Prim o kterou se stará, protože po tom, co její otec umře v uhelném dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku Katrys.

    Cookie je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Thomas, Taylor, Tyler, Trenton. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka zemřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking disaster a jedná se vlastně o stejný příběh z Travisova pohledu.

    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III.(celé jméno). Jeho matka byla děvka a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako gigolo. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Timothym, Charlesem a Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.

    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradě. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra Bělova. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    OdpovědětVymazat
  5. blackhero@email.cz
    Martin

    Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Primrose o kterou se stará, protože po tom, co její otec zemře v uhelném dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku Katrys.
    Cookie je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička (holoubek) je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Taylor, Trenton, Thomas, Tyler. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka zemřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking Disaster a jedná se vlastně o stejný příběh vyprávěný z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III.(celé jméno). Jeho matka byla děvka a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako gigolo. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Timothym a Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradu. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra Bělova. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    OdpovědětVymazat
  6. Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Prim o kterou se stará, protože po tom, co její otec zemřel v dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku Dívka v plamenech.
    Lucky Thirteen je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Thomas, Trenton , Tyler , Taylor . Nejstarší je (asi :D) Trent, který se o ně staral, když jejich matka zemřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking Disaster a jedná se vlastně o převyprávění z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III. Jeho matka byla Penelope a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako ( začal se prodávat ženám. Takže charakterizovat to jedním slovem? Já nevím :D)prostitut? Já fakt nevím :D Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Timothym a Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra. ( nespřátelil se náhodou se třemi muži? Timothym, Charlesem a Ianem, který ho později proměnil v upíra? - teda vyznělo to tak v ukázce, co jsem četla :D)
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradě. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...
    Nika ( xnickky@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  7. přezdívka - Sweet
    email - sweetannesweet@seznam.cz

    Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Prim o kterou se stará, protože po tom, co její otec umřel v uhelném dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku Katrys.
    Cookie je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Thomas, Tyler,Trenton,Taylor. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka zemřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking disaster a jedná se vlastně o ten samý příběh z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III.(celé jméno). Jeho matka byla děvka a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako gigolo. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Charlesem, Timothym a Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradě. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra Bělova. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, chtěla jsem se zeptat, co se stane, když něco nevyplním, jelikož jsem nečetla 2 knihy..

    OdpovědětVymazat
  9. Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Prim o kterou se stará, protože po tom, co její otec zemřel v dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku Dívka v plamenech.
    Cookie je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Pigeon je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Thomasa, Trenta, Taylora a Tylera. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka zemřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking Disaster a jedná se vlastně o převyprávění z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je polo-upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III. Jeho matka byla prostitutka a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako prostitut. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Timothym, Charlesem a Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradu. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra Belova. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou armádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    elisbree@gmail.com - Lia

    OdpovědětVymazat
  10. Weru
    Untouched@centrum.cz

    Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Prim o kterou se stará, protože po tom, co její otec zemřel v uhelném dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku Katrys. Cookie je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Thomas,Tyler,Trenton, Taylor. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka zemřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking disaster a jedná se vlastně o stejný příběh z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III.(celé jméno). Jeho matka byla děvka a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako gigolo. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Timothym,(Charlesem) a Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradě. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra Bělova. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    OdpovědětVymazat
  11. Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Primule Everdeen o kterou se stará, protože po tom, co její otec zemřel v dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku dívka v plamenech.
    Lucky Thirteen je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Thomas, Tyler, Taylor, Trenton. Nejstarší je _______, který se o ně staral, když jejich matka zemřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking Disaster a jedná se vlastně o _______ z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III. Jeho matka byla _______ a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako prostitut. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s _______ a _______, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941-1942 v Leningradě. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra Bělova. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    OdpovědětVymazat
  12. Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Primrose o kterou se stará, protože po tom, co její otec zemřel v uhelném dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku Katrys.
    Cookie je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Thomas, Taylor, Trent, Tyler. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka umřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking disaster a jedná se vlastně o ten samý příběh ale z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III.(celé jméno). Jeho matka byla děvka a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako gigolo. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Timothym, Charlesem a Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradu (Rusko). V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra Bělova. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    Johny
    johnnyed@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Maggie10@email.cz
    Mary

    Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Prim o kterou se stará, protože po tom, co její otec umře v uhelném dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku Katrys.
    Cookie je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička - holubek je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry:Taylor, Thomas, Tyler, Trenton. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka zemřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking disaster a jedná se vlastně o stejný příběh napsaný z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III. Jeho matka byla děvka a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako gigolo. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Charlesem - Timothyma, Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradě. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra Bělova. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    OdpovědětVymazat
  14. Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Prim o kterou se stará, protože po tom, co její otec zemřel v dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku dívka v plamenech (později reprodrozd).
    Lucky Thirteen je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Pigeon je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Thomase, Trentona, Tylera a Taylora. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka zemřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking Disaster a jedná se vlastně o Krásnou katastrofu z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III. Jeho matka byla děvka a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako společník (jak to mám jinak napsat?). Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Timothym, Charlesem a Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradě. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra Bělova. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    OdpovědětVymazat
  15. Jej! k minulému komentáři - přezdívka Ells, mail skodovavera@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Prim(rose) o kterou se stará, protože po tom, co její otec zemřel v uhelném dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku „dívka v plamenech“.

    „Lucky thirteen“ je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. „Holubička“ je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Thomase, Trentona, Tylera a Taylora. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka zemřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking disaster a jedná se vlastně o předchozí díl z Travisova pohledu.

    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III. Jeho matka byla ehm... prodejná dívčina (:D) a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako lovec odměn. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Timothym, Charlesem a Ianem, který ho později - proti jeho vůli - proměnil v upíra.

    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Rusku (v Leningradě). V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra Bělova. Později Taťána zjišťuje, že je Alexandr vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    Jo a můj mail je nataliesimova@seznam.cz, moje přezdívka Suši.
    Děkuju moc za krásnej srpen plnej skvělejch hádanek, u některých jsem si opravdu zavařila mozek! :D Díky! :3

    OdpovědětVymazat
  17. Jane
    Janisjo@seznam.cz

    Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Prim o kterou se stará, protože po tom, co její otec umře v uhelném dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku Katrys.
    Cookie je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Thomas, Taylor, Tyler, Trent. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka zemřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking disaster a jedná se vlastně o stejný příběh ale z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III.(celé jméno). Jeho matka byla děvka a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako gigolo. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Charlesem, Timothym a Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradě. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra Bělova. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    OdpovědětVymazat
  18. Oukej, úplně se mi tenhle poslední "kvíz" vykouřil z hlavy, ale dneska je furt srpen, tak snad ještě můžu přidat svůj komentář. :D Předem říkám, že budu vědět asi jenom pár věcí.. :D


    Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Prim(rose) o kterou se stará, protože po tom, co její otec zemřel v uhelném dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku dívka v plamenech (girl on fire :D).
    Lucky Thirteen je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Pigeon, Pidge je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Thomas, Trenton, Tyler, Taylor. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka zemřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking disaster a jedná se vlastně o vyprávění z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je napůl upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje _______ (celé jméno). Jeho matka byla _______ a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako zloděj. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s _______ a _______, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Rusku. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    OdpovědětVymazat
  19. nesbo007@seznam.cz
    James

    Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Primrose o kterou se stará, protože po tom, co její otec umře v uhelném dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku Katrys. Cookie je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Thomas, Taylor, Trenton, Tyler. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka zemřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking disaster a jedná se vlastně o stejný příběh z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III.(celé jméno). Jeho matka byla děvka a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako gigolo. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Timothym a Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradu. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra Bělova. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    OdpovědětVymazat
  20. Iva
    iva.501@seznam.cz

    Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Prim o kterou se stará, protože po tom, co její otec zemřel v _______ se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku _______.
    Šťastná třináctka je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Thomase, Trentona, Tylera a Taylora. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka zemřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking Disaster a jedná se vlastně o krásnou katastrofu z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Arthur Russell (celé jméno). Jeho matka byla _______ a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako prostitut. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Mencheresem a _______, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradě. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra Bělova. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrád je uzavřen německou armádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    OdpovědětVymazat
  21. Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Prim o kterou se stará, protože po tom, co její otec umřel v uhelném dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku Katrys.
    Cookie je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Trenton, Thomas, Taylor, Tyler. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka zemřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking disaster a jedná se vlastně o stejný příběh napsaný z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III.(celé jméno). Jeho matka byla děvka a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako gigolo. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Timothym, Charlesem a Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradě. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra Bělova. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    LILY
    LadyLilyen@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Prim o kterou se stará, protože po tom, co její otec zemře v uhelném dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku Katrys.
    Cookie je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička - holoubek je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Thomas, Tyler, Taylor, Trent. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka zemřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking disaster a jedná se vlastně o stejný příběh jen z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III.(celé jméno). Jeho matka byla děvka a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako gigolo. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Charlesem a Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradě. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra Bělova. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    Klára
    kleabea@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. jméno: snoopy

    email: snoopysmile@seznam.cz

    Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Prim o kterou se stará, protože po tom, co její otec umřel v uhelném dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku Katrys.
    Cookie je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Thomas, Tyler, Trenton, Taylor. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka zemřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking disaster a jedná se vlastně o ten stejný příběh ale z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III.(celé jméno). Jeho matka byla děvka a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako gigolo. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Charlesem, Timothym a Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradu. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra Bělova. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    OdpovědětVymazat
  24. Anja
    outtahere@seznam.cz

    Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Primrose o kterou se stará, protože po tom, co její otec zemřel v uhelném dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku Katrys.
    Cookie je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Thomas, Tyler, Trenton a Taylor. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka zemřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking disaster a jedná se vlastně o stejný příběh z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III.(celé jméno). Jeho matka byla děvka a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako gigolo. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Timothym, Charlesem a Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradu. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra Bělova. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    OdpovědětVymazat
  25. Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Prim o kterou se stará, protože po tom, co její otec umře v uhelném dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku Katrys. Cookie je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Tyler, Taylor, Trenton, Thomas. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka umřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking disaster a jedná se vlastně o ten samý příběh z Travisova pohledu. Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III.(celé jméno). Jeho matka byla děvka a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako gigolo. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Timothym, Charlesem a Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra. Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradě. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra Bělova. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení.

    Caramella11@seznam.cz
    Zdenka

    OdpovědětVymazat
  26. Hanny
    Hannyblue@seznam.cz

    Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Prim o kterou se stará, protože po tom, co její otec umřel v uhelném dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku Katrys.
    Cookie je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Thomas, Taylor, Tyler a Trenton. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka zemřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking disaster a jedná se vlastně o stejný příběh z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III.(celé jméno). Jeho matka byla děvka a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako gigolo. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Timothym, (Charlesem) a Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradu. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    OdpovědětVymazat
  27. Emily
    Emillienka@seznam.cz

    Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Prim o kterou se stará, protože po tom, co její otec umře v uhelném dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku Katrys.
    Cookie je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Taylor, Tyler, Thomas, Trenton. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka zemřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking disaster a jedná se vlastně o ten samý příběh z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III.(celé jméno). Jeho matka byla děvka a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako gigolo. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Timothym, Charlesem a Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradě. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra Bělova. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    OdpovědětVymazat
  28. Petr22
    Crazyadamsik@seznam.cz

    Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Prim o kterou se stará, protože po tom, co její otec umřel v uhelném dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku Katrys. Cookie je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Taylor, Thomas, Tyler, Trenton. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka zemřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking disaster a jedná se vlastně o stejný příběh z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III.(celé jméno). Jeho matka byla děvka a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako gigolo. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Timothym, Charlesem a Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra. Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradě. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra Bělova. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    OdpovědětVymazat
  29. Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Prim o kterou se stará, protože po tom, co její otec umře v uhelném dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku Katrys.
    Cookie je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Thomas, Taylor, Tyler, Trenton. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka zemřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking disaster a jedná se vlastně o stejný příběh z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III.(celé jméno). Jeho matka byla děvka a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako gigolo. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Charlesem a Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradě. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra Bělova. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    Nicol
    N.i.c.k.i@email.cz

    OdpovědětVymazat
  30. crashworld@seznam.cz
    JoJo

    Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Primrose o kterou se stará, protože po tom, co její otec umřel v uhelném dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku Katrys.
    Cookie je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Thomas, Trenton, Taylor a Tyler. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka umřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking disaster a jedná se vlastně o stejný příběh z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III.(celé jméno). Jeho matka byla děvka a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako gigolo. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Timothym, Charlesem a Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradě. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra Bělova. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    OdpovědětVymazat
  31. Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Prim o kterou se stará, protože po tom, co její otec umře v uhelném dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku Katrys.
    Cookie je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Thomas, Taylor, Trenton, Tyler. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka zemřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking disaster a jedná se vlastně o stejný příběh z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III.(celé jméno). Jeho matka byla děvka a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako gigolo. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Timothym, Charlesem a Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradě. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra Bělova. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    Jitka
    joplinkaa@email.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Keny
    keny5@email.cz
    Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Primrose o kterou se stará, protože po tom, co její otec umře v uhelném dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku Katrys.
    Cookie je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Thomas, Taylor, Tyler, Trenton. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka zemřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking disaster a jedná se vlastně o stejně napsaný příběh z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III.(celé jméno). Jeho matka byla děvka a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako gigolo. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Timothym, Charlesem a Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradě. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra Bělova. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    OdpovědětVymazat
  33. Bety
    princeznabety@seznam.cz

    Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Primrose o kterou se stará, protože po tom, co její otec umřel v uhelném dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku Katrys.
    Cookie je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Trenton, Thomas, Tyler, Taylor. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka zemřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking disaster a jedná se vlastně o stejný příběh z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III.(celé jméno). Jeho matka byla děvka a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako gigolo. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Timothym, Charlesem a Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradě. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra Bělova. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    OdpovědětVymazat
  34. Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Prim o kterou se stará, protože po tom, co její otec umře v uhelném dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku Katrys. Cookie je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Thomas, Taylor, Tyler, Trenton. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka umřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking disaster a jedná se vlastně o stejný příběh z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III.(celé jméno). Jeho matka byla děvka a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako gigolo. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Timothym, Charlesem a Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradě. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra Bělova. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    Anet
    Anethka05@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Girlfriend@centrum.cz
    Natálie

    Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Primrose o kterou se stará, protože po tom, co její otec umře v uhelném dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku Katrys.
    Cookie je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička / holoubek je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Thomas, Taylor, Tyler, Trenton. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka zemřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking disaster a jedná se vlastně o stejný příběh z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III.(celé jméno). Jeho matka byla děvka a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako gigolo. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Timothym, Charlesem a Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradě. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra Bělova. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    OdpovědětVymazat
  36. Hanka
    Lentilka404@seznam.cz

    Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Prim o kterou se stará, protože po tom, co její otec umře v uhelném dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku Katrys.
    Cookie je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička / holoubek je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Thomas, Taylor, Tyler, Trenton. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka zemřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking disaster a jedná se vlastně o stejný příběh z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III.(celé jméno). Jeho matka byla děvka a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako gigolo. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Timothym, Charlesem a Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradě. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra Bělova. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    OdpovědětVymazat
  37. Alexxxaa@email.cz
    Alexa

    Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Primrose o kterou se stará, protože po tom, co její otec zemře v uhelném dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku Katrys.
    Cookie je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Thomas, Tyler, Trenton, Taylor. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka zemřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking disaster a jedná se vlastně o stejný příběh z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III.(celé jméno). Jeho matka byla děvka a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako gigolo. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Timothym, Charlesem a Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradě. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra Bělova. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    OdpovědětVymazat
  38. stardebbi@seznam.cz
    Debbi
    Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Primrose o kterou se stará, protože po tom, co její otec umře v uhelném dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku Katrys.
    Cookie je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Thomas, Taylor, Tyler, Trenton. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka zemřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking disaster a jedná se vlastně o stejný příběh z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III.(celé jméno). Jeho matka byla děvka a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako gigolo. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Timothym, Charlesem a Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradě. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    OdpovědětVymazat
  39. Anne
    Anne4ever@seznam.cz

    Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Prim o kterou se stará, protože po tom, co její otec umře v uhelném dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku Katrys.
    Cookie je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Thomas, Trenton, Taylor, Tyler. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka zemřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking disaster a jedná se vlastně o stejný příběh z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III.(celé jméno). Jeho matka byla děvka a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako gigolo. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Timothym, Charlesem a Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradě. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra Bělova. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    OdpovědětVymazat
  40. Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Prim o kterou se stará, protože po tom, co její otec umře v uhelném dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku Katrys. Cookie je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Thomas, Taylor, Tyler, Trenton. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka zemřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking disaster a jedná se vlastně o stejný příběh z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III.(celé jméno). Jeho matka byla děvka a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako gigolo. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Charlesem a Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradu. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra Bělova. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    jumper60@seznam.cz
    Primes

    OdpovědětVymazat
  41. Jolly
    Lolita101@email.cz

    Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Prim o kterou se stará, protože po tom, co její otec umřel v uhelném dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku Katrys.
    Cookie je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Thomas, Tyler, Taylor, Trenton. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka zemřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking disaster a jedná se vlastně o stejný příběh ale napsaný z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III.(celé jméno). Jeho matka byla děvka a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako gigolo. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Timothym a Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradě. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra Bělova. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    OdpovědětVymazat
  42. Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Prim o kterou se stará, protože po tom, co její otec zemřle v uhelném dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku Katrys.
    Cookie je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Thomas, Taylor, Tyler, Trent. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka zemřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking disaster a jedná se vlastně o stejný příběh z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III.(celé jméno). Jeho matka byla děvka a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako gigolo. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Timothym, Charlesem a Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradě. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra Bělova. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    Kristy
    Betty114@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. pralinkataylor@seznam.cz
    Terez

    Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Primrose o kterou se stará, protože po tom, co její otec umře v uhelném dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku Katrys.
    Cookie je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Thomas, Taylor, Tyler, Trenton. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka zemřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking disaster a jedná se vlastně o stejný příběh z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III.(celé jméno). Jeho matka byla děvka a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako gigolo. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Timothym, Charlesem a Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradě. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra Bělova. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    OdpovědětVymazat
  44. Isabel
    Bellavida@email.cz

    Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Prim o kterou se stará, protože po tom, co její otec umře v uhelném dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku Katrys.
    Cookie je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička (holoubek) je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Taylor, Tyler, Thomas a Trenton. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka zemřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking disaster a jedná se vlastně o ten stejný příběh ale je z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III.(celé jméno). Jeho matka byla děvka a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako gigolo. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Timothym, Charlesem a Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradu. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    OdpovědětVymazat
  45. Katniss Everdeen má mladší sestru jménem Primrose o kterou se stará, protože po tom, co její otec umřel v uhelném dole se jejich matka zhroutila. Když se Katniss přihlásí do Hladových her dostane přezdívku Katrys.
    Cookie je přezdívka, kterou dal Mick Abernathy své dceři Abby. Holubička je další přezdívka, kterou dostala o pár let později od Travise "Mad doga" Maddoxe. Travis má čtyři bratry: Thomas, Taylor, Tyler, Trenton. Nejstarší je Thomas, který se o ně staral, když jejich matka umřela. Pokračování Beautiful disaster se jmenuje Walking disaster a jedná se vlastně o stejný příběh z Travisova pohledu.
    Jeaniene Frost napsala knižní sérii Noční lovci, jejíž hlavní postava je poloviční upírka Cat Crawfield a více než dvě stě let starý upír Bones. Bones se doopravdy jmenuje Crispin Phillip Arthur Russell III.(celé jméno). Jeho matka byla děvka a když zemřela, Bones musel žebrat a krást, aby přežil. Později se začal živit jako gigolo. Když ho chytili při krádeži byl poslán do kolonie, kde se spřátelil s Timothym, Charlesem a Ianem, který ho později- proti jeho vůli- proměnil v upíra.
    Měděný jezdec se odehrává v roce 1941 v Leningradě. V den, kdy Němci napadnou Rusko se Taťána zamiluje do nadporučíka Rudé armády Alexandra Bělova. Později Taťána zjišťuje, že Alexandr je vyvolený její sestry Dáši a své city proto skrývá. Leningrad je uzavřen německou blokádou, jídla je nedostatek a do toho zuří ruská zima. Ale jejich láska přežije všechno: válku, hlad, smrt, odloučení...

    Annie
    littlebadgirl@email.cz

    OdpovědětVymazat