pondělí 17. března 2014

2. blogové narozeniny

Už pár minut tady sedím a tápu, jak vlastně začít psát tenhle článek. Přesně si pamatuju, když jsem poprvé klikla na to oranžové tlačítko s nápisem Publikovat. Na tu radost, když se k pravidelným čtenářům přihlásil první člověk, nebo když se tady objevil první komentář. A než jsem se nadála, psala jsem článek s podobným tématem, kdy jsem slavila, že blog přežil první rok. 

A teď je to tady zase a já nemám nejmenší tušení co napsat. V prvních týdnech/měsících jsem přidávala snad každou blbost, která mě napadla a z recenzí, které jsem dala dohromady se mi chce smát. 2 roky jsou dlouhá doba a já myslím, že jsem ušla kus cesty. Díky blogu jsem poznala kupu skvělých lidí a jsem za to vděčná. 

K dnešnímu dni tady můžete najít přesně 295 příspěvků a 1848 komentářů. Celkový počet zobrazení je 90 776 a "nejslavnější" recenze je na knihu Pushing the Limits, hned v závěsu je článek k první narozeninám (no jo, soutěžím se daří ☺) Našlo se 365 lidí, kteří se přihlásili k pravidelnému odběru a na facebooku vás je momentálně 410. Všechno to jsou neuvěřitelná čísla a já vám hrozně moc děkuju. 

Vím, že poslední dobou to tady trošku upadá, takže bych tenhle článek ráda využila i k jakémusi vysvětlení. Poslední týdny mě hodně zaměstnává škola, protože na konci dubna mě čekají přijímačky a tak se snažím ještě na poslední chvíli alespoň trošku připravit. To je tak, když na to člověk takovou dobu kašle ☺ Navíc nám odešel počítač a ta krabice, která ho zastupuje... No řekněme, že slovo krabice mluví za vše. Ta "rychlost" mě přivádí k šílenství. 

Ráda bych rovnou připojila soutěž. Tentokrát to bude trošku skromnější, ale přesto doufám, že se vám ceny budou líbit. Vzhledem k tomu, že brzy vychází závěrečný díl, tak soutěžit můžete o třetí díl Tygří ságy- Tygrova plavba a knihu Počkám na tebe od J. Lynn a V šedých tónech (kdyby náhodou výherce neměl doma předešlé díly Tygrů, ať si může alespoň trošku počíst ☺) K tomu samozřejmě nějaké ty záložky. Fotky bohužel nepřidám, protože jak už jsem psala výše- počítač, na kterém jsem je "trošku" zastaralý a pokud ty fotky nedostanu na disketu, sem je nedám. A teď jak se zúčastnit. Ode dneška až do 22. dubna (náhodou to je první termín mých přijímaček ☺) je každý komentář, který se tu objeví soutěžní. Asi bude sranda to průběžně zapisovat, ale ty formuláře už mě nebaví. Takže ještě jednou, každý komentář (u kterého bude možno zjistit přezdívku a email, kdyžtak to připište) se dostává do imaginárního osudí. 

Ještě jednou děkuju za úžasné dva roky a doufám, že příští rok budu moct napsat podobný článek. 

14 komentářů:

  1. No, páni, tak to sú pekná čísla! Vážne! :) Ináč všetko najlepšie prajem tvojmu blogu! A nech sa ti ďalej takto darí, lebo tvoj blog je úžasný! :)
    P.S. Držím palce na prijímačkách. :)
    http://music-escapefromreality.blogspot.sk/
    lenka.durcekova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Všetko najlepšie :*
    Nech aj naďalej sa ti darí blogovaní ;)

    Luce
    luce059@gmail.com
    http://lucesbookshelf.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Vše nej k blogovým narozeninám! :) Ať se dál daří blogovat - a uvidíš, příští rok se to číslo určitě zdvojnásobí :))

    Adelle R.
    aderos1@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Přeji hodně blogových úspěchů a hlavně spokojené čtenáře :)

    Amy
    zlata.dedkova@seznam.cz
    http://www.aembooks.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Tý jo! Dva roky už je opravdu dlouho, takže ti držím palce, aby se tu mohl objevit podobný článek i příští rok. Taky se občas směji svým starým recenzím.. (někdy spíš pláču nad tou ubohostí :D) A když mi jednou exnul notebook, tak jsem si myslela, že asi padnu. Pracovala jsem na starém počítači, který se pořád vypínal.. Máme my blogeři ale smůlu.. -_- A ať se ti u přijímaček daří! ;)

    Erný
    andy.pavlicek@seznam.cz
    http://my-beloved-books.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Všechno nejlepší :). Dva roky mít blog už je nějaká doba tak snad ti to dlouho vydrží :) a ať se daří co nejlépe. A jinak ti držím palce ať zvládneš co nejlépe přijímačky :).

    Klér
    kleria.amanda@seznam.cz
    http://mojenejnejknihy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Všechno nejlepší! Ať se ti daří i nadále :)

    Lucinda
    Lucinda.books@email.cz
    http://kniznisvetnavzdy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Gratulujem :)
    Maťa
    strakovmaa@gmail.com
    http://books-mylife.blogspot.com/

    Oh a v prípade výhry by som si priala Počkám na tebe :)

    OdpovědětVymazat
  9. všechno nejlepší ať se ti daří a máš pořád víc čtenářů :)

    Keitt Nuder
    keitt@centrum.cz
    http://elegant-fashion1.blogspot.cz (není o knížkách)

    OdpovědětVymazat
  10. Ta čísla jsou úžasná! :) Moc gratuluji k narozeninám a přeji spoustu čtenářů a skvělých knížek! ;)

    Trinity Estridge
    trinity.estridge@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. To je skvělé, jen tak dále! :-)
    Edona
    edonamccartney@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. vše nej k blogovým narozeninám a tady je jeden tip na knihu YA, myslím, že by se Ti mohla líbit: Mara Dyer trilogy, Michelle Hodkin :o) Z.

    OdpovědětVymazat
  13. Připojuji se ke gratulacím :). Tvůj blog jsem si moc oblíbila, díky němu teď mám ve sbírce už pěknou řádku nových, fakt dobrých, knížek ;)

    Dellaine
    dellaine@email.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Gratuluju! Máš hrozně super blog :)

    OdpovědětVymazat